Suggesties – Suggestions:
Voorgerechten – Entrées:
Ganzenleverpastei - chutney van vijgen - brioche
Terinne de foie gras - chutney de figues - brioche
€ 20,50
Carpaccio van gerookte dunne lende “Holstein”
Carpaccio de faux filet fumé “Holstein”
€ 19,50
Asperges op Vlaamse wijze
Asperges à la Flamande
€ 21,50
Oesters Fines Claires (6st)
Huîtres Fines Claires (6pcs)
€ 21,00
Gambas à la plancha (3st) met zijn sausjes
Gambas à la plancha (3st) avec ses sauces
€ 19,50
Asperges met gerookte zalm – bieslookdressing
Asperges au saumon fumé – vinaigrette au ciboulette
€ 24,50
Salade van tomaten – burrata – baselicum
Salade de tomate – burrata – baselic
€ 19,00
Hoofdgerechten – Plats:
Gambas à la plancha (6st) met zijn sausjes
Gambas à la plancha (6st) avec ses sauces
€ 33,50
Asperges op Vlaamse wijze – krielaardappelen
Asperges à la Flamande – pommes de terre
€ 31,50
Asperges met gerookte zalm – mousseline saus – krielaardappelen
Asperges au saumon fumé – sauce mousseline – pommes de terre
€ 34,50
Kabeljauw – asperges – karnemelk puree
Cabbilaud – asperges – purée de lait battu
€ 35,50
Zeebaars – ratatouille – gerookte puree
Bar de mer – ratatouille – purée fumée
€ 33,50
Paling “De Korre” – salade – frietjes
Anguilles “De Korre” – salade – frites
€ 34,50
Huisbereide americain – salade – frietjes
Americain preparé – salade – pommes frites
€ 27.50
Kalfzwezerikken “Fine Champagne" – gratin aardappelen
Ris de veau “Fine Champagne" – gratin dauphinois
€ 34,50