Take away:
Enkel mits telefonische bestelling de dag voordien
voor 18u op het nummer 0493 10 34 06.
Vrijdag t.e.m. dinsdag
(gesloten op woensdag en donderdag):
Lunch: soep + hoofdgerecht: € 15.00
(afhalen tussen 12u en 13u30)
(zie instagram: https://www.instagram.com/dekorre_oostduinkerke_bad/)
Afhalen tussen 12u00 tot 14u00
Lookbroodjes (4 stuks / ± 4 min. op 180°C)
€ 5,00
Soep v/d dag
½ liter € 3,50
1 liter € 6,50
Vissoep
½ liter € 7,00
1 liter € 12,00
Garnaalkroket (± 7,5 min. op 180°C)
€ 4,00
Kaaskroket (± 7,5 min. op 180°C)
€ 3,00
Oesters Fine de claire (per stuk)
€ 3,50
Scampi in een zachte curry (5st)
€ 12,00
Ganzenlever – chutney van mango – brioche
€ 15,00
Stoverij van varkenswangetjes – salade – kroketjes of frietjes
€ 16,00
Scampi in een zachte curry (8st) – rijst
€ 19,00
Kabeljauwhaasje met mosterdsaus en spinazie stoemp
€ 24,00
Gebakken paling in de room - salade - frietjes
€ 26,00
Paling in't groen - salade - frietjes
€ 26,00
Bouillabaisse – rouille – lookbroodjes (± 4 min. op 180°C)
€ 25,00
Kreeft BELLE VUE (± 600gr)
€ 37,50
Lookbroodjes en alle kroketten - frietjes dienen thuis te worden afgebakken.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kerstavond menu (take away) :
Enkel mits bestelling voor
22 december om 18 uur op het nummer 0493 10 34 06.
Afhalen op 24 december tot 17u00
Amuse v/d chef
-----
Duo van wildpastei – uienconfituur – Brugse beschuiten
of
Gerookte zalm – wasabi mayonaise – truffelaardappel
-----
Vissoepje met rouille en lookbroodjes
-----
Kalfsfilet – wintergroentjes – gratin dauphinois
of
Kabeljauwhaasje met garnaaltjes – puree
-----
Dessert
Prijs:
€ 50,00 p/persoon
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oudejaarsavond menu (take away) :
Enkel mits bestelling voor
29 december om 18 uur op het nummer 0493 10 34 06.
Afhalen op 31 december tot 17u00
Amuse v/d chef
-----
Ganzenleverpastei – chutney van mango - brioche
of
Zeeuwse oesters
-----
Bisque van garnalen met een vleugje armagnac
of
Halve kreeft Belle – Vue (+ €10,00)
-----
Hertenkalffilet – wintergroentjes – amandelkroketjes
of
Grietfilet – gebraiseerd witloof – puree
-----
Dessert
Prijs:
€ 55,00 p/persoon
Heerlijke keuken
Chef Stefaan en echtgenote Winny laten je genieten van een creatieve en smaakvolle keuken. Chef Stefaan kookt met grote aandacht voor lokale streekproducten, vis- en vleesgerechten. Winny zorgt ervoor dat u op-en-top bediend wordt. Restaurant "De Korre" is reeds heel wat jaren een vaste gastronomische waarde te Oostduinkerke.
Aangenaam kader
Het trendy en stijlvol interieur van Restaurant "De Korre" zorgt ervoor dat zowel jong als oud zich hier thuis voelt. Na een snelle lunch tot een uitgebreid diner kunt u ervoor kiezen om nog even uit te waaien aan zee, ons restaurant ligt op 100 meter van het Noordzeestrand. Een mooi culinair moment om te koesteren tijdens uw verblijf aan de Belgische kust.