Valentijn menu – Menu Saint Valentin
Van 11 februari tot en met 14 februari
Du 11 février au 14 février
Glaasje champagne met wachtbordje
La coupe de champagne et ses amuse bouche
~
Huisgerookte zalm – sorbet van venkel
Saumon fumée – sorbet de fenouill
of – ou
Ganzenleverpastei – chutney van mango – brioche
Foie gras – chutney de mangue – brioche
~
Grietfilet – gebraisseerd witlof – gerookte puree
Filet de barbue – chicon braisée – purée fumé
of – ou
Kalfs Rib-Eye – winterse groentjes –
gratin aardappelen
Rib- Eye de Veau – légumes d’hiver –
gratin dauphinois
~
Dessert
Prijs – Prix:
€ 59,00
Enkel mits reservatie
Uniquement sur réservation
Wij zijn gesloten vanaf maandag 20/03/2023 t.e.m. donderdag 30/03/2023
Wij heten jullie opnieuw welkom vanaf vrijdag 31/03/2023
Team De Korre